AILEMIZ

Cuma, Ekim 07, 2005


2005 TEMMUZ SONU.GIZEM YAKLASIK 26 HAFTALIK HAMILE Posted by Picasa

4 Comments:

  • At 24 Ocak, 2006 15:11, Anonymous Adsız said…

    ben olsam karımın bu halde fotoğraflarını koymazdım buraya..karı koca neyi teşhir etmeye çalışıyorsunuz ki?

     
  • At 06 Haziran, 2006 23:18, Blogger ILKHANGIZEM said…

    Uzun zamandir girmemisim siteye, eski fotograflara bir bakayim istedim ve bu yorumu okuyup, uzuldum. Cok komik, sana birseyi teshir etmeyi dusunmuyoruz tabii ki. Bu site sana ozel degil zaten, bize ozel. En basta, cok uzaklarda olan akrabalarimiz ve dostlarimizi bu guzel gelismelerden gun ve gun haberdar etmek ve mutlulugumuzu paslasabilmek uzere kuruldu zaten. Bizce cok guzel bir teknoloji ve ilerisi icin iyi bir hatira olacak. Baktim ki, simdiden karnimin nasil gorundugunu unutmusum bile :) Bunca goruntu kirliliginin oldugu gunumuzde, bizim goruntulerimiz sizi ne kadar kirletmis olabilir ki!!!Hem bir daha girmezsiniz olur biter :)
    Ben bu adrese disaridan kolay tahmin edilip, ulasilacagini bile dusunmemistim ama gecen gun baktim ki next blog diye birsey var, adresi bilmeye gerek yokmus.
    Neyse, ben senin gibi internette sorf yaparken, boyle bir siteye rastlasam belki de icimden ' aaa, ne kadar rahat insanlar var ' derdim ama,
    'neyi ispatlamaya calisiyorsunuz ki' gibi aptalca bir comment eklemezdim :(
    Anlasilan o ki, siteye kilit vurma isini ogrenmeli, cunku artik sitemize salak saticilar ve sizinki gibi gereksiz ve okumasi uzucu commentler gelmeye baslamis...
    Siz, buraya boyle bir comment yazmanin, bizim resimlerimizi sitemizde yayinlamamizdan daha etik bir davranis oldugunu mu dusundunuz cidden !

     
  • At 07 Haziran, 2006 16:32, Blogger Mert said…

    Bu halde derken? arkadasim sen karina mayo da giydirme o zaman, senin mantiginla plajlarda dolasan herkes teshirci. Ayrica teshirciligin tanimina bir daha bak istersen.

    Ikinci olarak "karimin fotograflarini koymazdim buraya" ne demek? Karini sen mi yonetiyorsun? Kendi kararini kendi veremiyor mu karin?

     
  • At 07 Haziran, 2006 16:32, Blogger Mert said…

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

     

Yorum Gönder

<< Home